logo van Rwin Showtechniek

 

| Thema's

Thema's voor het uitkiezen

Onze thema's zijn uitdagend, overweldigend en steeds weer verrassend, voor uw gasten halen wij werkelijk alles uit de kast. Al veel verschillende thema's werden door ons bedacht en uitgevoerd en steeds weer komen er nieuwe aanvragen of zijn er eigen ideeën die wij graag nog willen uitvoeren. Ons creatief team steekt ook klassieke thema's in een nieuw jasje, met steeds weer verrassende leuke resultaten. Denkt u maar eens aan ons Glenn Miller Thema.

 

 Thema's

Glenn Miller Gala, Moulin Rouge, Soul Show, Hollywood, Circus, Tropical Island party, Saturday Night Fever, Rock Night, VIP Lounge , On the Beach , All on Board, Spooky Night, Nieuwjaarsborrel, Happy Weekend. Verjaardagsfeest.
Maar ook onze: Apres ski, School Prom, Gala avond, Love Boat, Rock & Roll, Bling Bling, Pink party, Hallloween, Beam me Up, Burlesque en Let dance the night away. zijn voorhanden en geweldige thema's

Naast een schat aan ideeën en ervaring op het gebied van thema's kunt u bij RWIN Showtechniek terecht voor een grote hoeveelheid opvallende decoraties. Nieuwsgierig geworden laat het ons weten, graag maken wij een vrijblijvende aanbieding en bezoeken de locatie.
.

 

Hoe het werkt

Na uw aanvraag gaan wij samen er iets moois van maken. Na meestal een bespreking op locatie geven wij u een compleet overzicht met een vaste prijs. Het thema kunnen wij uitvoeren binnen het budget en natuurlijk doen wij wat wij beloven. Het thema kan over de top of juist ingetogen. Hoe het werkt laten wij graag zien tijdens onze kennismaking.

Wat kunt u van ons verwachten, uiteraard volledige inzet met altijd net een beetje meer. Wij kunnen alles verzorgen of een deel daarvan, moeiteloos werken wij samen met iedereen om het thema invulling te geven. Natuurlijk willen wij graag de showtechniek uitvoeren zoals podia, verlichting, geluid, decor effecten, truss en rigging. Wij gaan de locatie in het thema zetten zoals besproken, we zijn op tijd klaar voor ontvangst van uw gasten. Nog geen passende locatie gevonden?  Wij bieden u graag de helpende hand.

 

 
 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek