logo van Rwin Showtechniek

 

Installeren

Installatie en montage

Wij het plaatsen met het zelfde gemak een projector -beamer- met scherm of een compleet audiosysteem, een lichtinstallatie en of AV set in uw bedrijf, RWIN Showtechniek is er helemaal op ingericht. Volgens uw wensenlijst maken wij een passende aanbieding. Alle geleverde installaties zijn goed verzorgd en deskundig geplaatst, onze medewerkers zijn technici die hun vak verstaan.
Bovenaan deze pagina vind u de buttons ‘Verhuur’ en ‘Verkoop’ daar staat een flink pakket apparatuur deze is te koop en te huur en is er al een wensenlijst dan willen wij graag een offerte uitbrengen.
 

 

Inrichten

De nieuwbouw van JC Electronics in Leek is ingericht met Audac materiaal. Het design van Audac sluit naadloos aan bij het strakke interieur. De technische dienst, bestaande uit 150 man, is voorzien van  Audac hang sound projectoren. Hiermee is een gelijkmatige en aangename spreiding van achtergrondmuziek gecreëerd. Tevens wordt aankondiging/omroep via de luidsprekers verzorgd.

Restaurant & kantoren
Voor de kantoren en het restaurant, dat ruimte biedt aan zo’n 200 personen, zijn Audac CS85 plafondspeakers gebruikt.

Zie afbeelding hierboven

Systeem

Het systeem is eenvoudig van opzet en werkt met twee zones, aangestuurd door de PRE126 zone mixer. De Audac XMP44 modulaire audio speler wordt gebruikt voor internet radio (IMP40) en afspelen van media bestanden (MMP40).
Gebruikte materialen:
Audac PRE126 zone mixer
Audac CAP248 eindversterker 100 Volt
Audac XMP44 – modulaire digital audio player
Audac IMP40 – internet radio module voor XMP44
Audac MMP40 – media player/recorder module XMP44
Audac ASP20 hang soundprojector – 100V.
Audac CS85/W plafond luidspreker – wit – 100V.

 
 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

SliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSlider

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek