logo van Rwin Showtechniek

 

Bruiloft

Bruiloft

Het is de mooiste dag van je leven, je leeft er helemaal naar toe, natuurlijk wil je een mooie herinnering aan een perfect feest met veel sfeer, goede muziek en gezellige avond met je familie, vrienden en collega's.

Samen met de ceremoniemeester "the wedding consulent" kunnen wij technisch en decoratief met veel vakkennis u helpen. Uiteraard is een kennismakingsgesprek van groot belang, natuurlijk is deze geheel vrijblijvend.


 

Welke sfeer

Kiest u voor een sfeer volle aankleding, mooie decorstukken, kleurige doeken subtiel belicht. Het plafond is bekleed met banen doek met in het midden van de zaal een mooi centraal punt waarbij wij onze verlichte dansvloer kunnen inzetten, uiteraard zijn wij ook altijd te vinden voor een eigen invulling.
Wat gedacht van een "Bruidspaar Booth" met mooie gedecoreerde achterwand en fraai versierde stoelen, wat te denken van een wit en zilver of blauw en roze, of in een gewenst thema, graag bespreken wij de mogelijkheden.

Maar we kunnen nog veel meer, nog een voorbeeld. sfeervolle goudkleurige hangende open doeken met duizenden minilampjes waarvan enkele af en toe flitsen. Uiteraard kunnen wij de juiste hoeveelheid licht instellen of een sprookjes achtige beweging maken in het licht, de kleur van het doek kunnen jullie ook kiezen. 

Steeds vaker zie je Prominente verlichte tekst of een mooie licht projectie met jullie initialen en trouwdatum geprojecteerd op een wand.
Ook hebben wij grote decorstukken zoals twee ringen in elkaar, harten, lipjes, kaarsenstanders en kroonluchters, van 120 en 240 cm doorsnede.


 

Nog meer mogelijkheden

De zaal kan worden gedecoreerd met gedrapeerd plafond doeken, langs de wanden met muurdecoratie van items, doeken of prints met afbeeldingen, of lichtprojectie met afbeeldingen.
Bij aankomst een verrassende confetti of serpentine show met zilveren en witte effecten, het altijd weer "o" effect
De ingang en buiten kunnen ook voorzien worden met decoratie, verlichting en geluid.
Tijdens het diner een aangenaam muziekje door een Artiest(en) en of DJ of  een Muziekcomputer, verspreid over meerdere geluidsboxen dus een gesprekje onderling blijft mogelijk.
Natuurlijk houden wij een paar microfoons achter de hand voor een stukje.
Als het toetje voorbij is kan er worden gedanst, nu is er voldoende geluid op de dansvloer terwijl er volop gelegenheid is voor een gesprekje met de familie.
De eerste dans, kunnen wij voorzien met natuurlijk confetti, vuur, laaghangende mist en volgspot op een verlichte dansvloer.
Steeds meer zie je een lichtprojectie met jullie initialen met trouwdatum geprojecteerd tegen een wand, of grote verlichte letters prominent opgesteld in de zaal.
 

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek