logo van Rwin Showtechniek

 

Openingen

Alles op hetzelfde adres

Voor licht, geluid, beeld en projectie maar ook voor decoratie, showeffecten en alle denkbare zaalaankledingen kunt u bij ons terecht. Al meer dan dertig jaren voorzien we onze opdrachtgevers van doeltreffende, verfrissende en aansprekende openingen, maar ook bij introductie van nieuwe systemen, (her)openingen, uitbreidingen of een nieuwe bedrijfsactiviteit. Wij bieden u de helpende handen bij uitvoering en organisatie en afhandeling.

Samen maken we er een geweldig evenement van

Over de top of juist eenvoudig u kunt het zo gek niet bedenken wij hebben de kennis en kunnen het realiseren. Kortom het wordt een topprestaties door een goed samenwerkend team, flexibel en in goed overleg samen met u, uw pr afdeling of reclamebureau realiseren wij een spraakmakende opening. Met een gerust hart kunt u een kantoor, kantine, tijdelijk ruimte door ons laten omtoveren tot een kasteel, een ufo, een gezellig bruincafé, een moderne lounge, een weiland of een circus. U kunt het zo gek niet bedenken of we realiseren het. En de openingshandeling heeft u een idee of wij geven graag tips en uitvoering.

Geen drempels

Vindt u het belangrijk dat genodigden een optimale indruk van uw organisatie krijgen? Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten zich vermaken? Aarzel dan niet en bel ons 050 360 1616 met uw vragen of voor een geheel vrijblijvende afspraak. Gewoon binnenlopen kan ook. Onze showroom bevindt zich aan de Veemarktstraat 92 in Groningen. Daar schenken wij graag iets te drinken in.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

SliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSlider

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek