logo van Rwin Showtechniek

 

Standbouw

Vakwerk met dat beetje extra

Uw stand als een krachtige magneet tijdens de beurs, dan is ‘oog voor detail’ geen overbodige luxe. Des te verstandiger om zo’n precisieklus in handen van vakmensen te leggen. Ook standbouw is mensenwerk, waarbij weleens iets misgaat of anders loopt dan verwacht. Juist op deze momenten weet ons team slimme oplossingen te bedenken. Half werk kennen we niet. We gaan juist dat stapje verder om van de beursstand een succes te maken. Dat doen we ook graag voor u.

 

Ik ga naar de beurs en ik neem mee...

Wat nemen we zoal mee voor uw beursstand? Om maar een greep te doen; drukwerk, uw logo voor op de stand, TV, tapijt, tafel(s) en stoelen, demonstratie artikelen, bloemen, een infozuil, videopresentatie, een demonstrateur, gastdames en/of een promotieteam en misschien een leuke act of een te gek idee waarover nog lang nagepraat zal worden. Dat is allemaal veel te veel, zult u misschien denken. Maakt u zich vooral geen zorgen. Wanneer u daarom vraagt, schakelen wij net zo makkelijk over op een andere strategie: de kunst van het weglaten.

Regelneven

Wij weten u natuurlijk ook prima te informeren over de juiste plaats in de presentatieruimte (beurs, hal, tent, etc.), het strategisch plaatsen van folders en TV's, de beste verlichting voor uw stand en geschikte achtergrondmuziek of een leuke attractie

 

Voor, tijdens en na(zorg)

Mooi al die voorbereidingen, maar we doen meer...Tijdens een beurs voorzien wij de bemensing van uw stand namelijk met alle plezier van een lekker ontbijt, een voedzame lunch of een warme maaltijd. Ook dragen wij zorg voor de afvoer van afval, het schoon maken, en opnieuw de foldertjes klaar leggen.En terwijl gasten en bezoekers nog volop napraten over uw presentatie, zijn wij alweer druk in de weer met afbouwen, opruimen, afvoeren en - niet te vergeten! – het achterlaten van een schone vloer. Zo hoort dat, vinden wij.

Vul het onderstaande formulier in, en wij sturen u meer informatie.

 
 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

SliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSlider

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek