logo van Rwin Showtechniek

 

| Wie zijn wij

Wat doet Rwin Showtechniek

Rwin Showtechniek bestaat meer dan 35 jaren en is volop actief in onze branche. Rwin Showtechniek is een uitstekende en betrouwbare partner voor het leveren, huren, onderhouden en bedienen van installaties. Wij kunnen de geleverde apparatuur monteren, de bekabeling aanleggen en de aparatuur testen voor gebruik, ook de bediening is bij ons in goede handen.De geleverde installaties zijn zo afgeregeld dat storingen en schades worden voorkomen, mocht er toch een storing of schade ontstaan zijn wij bereikbaar onder een mobiel service nummer.

Wij beschikken over een flinke lijst referenties, welke op verzoek beschikbaar wordt gesteld. De aangeboden apparatuur zal altijd voldoen aan onze minimale eisen van werking, betrouwbaarheid en levensduur geschikt voor de wensen van onze opdrachtgever. Naast ons bedrijf krijgt u bij levering ook toegang tot de service, ondersteuning en garantie van de fabrikant en Importeur van het betreffende merk.

 

Historie Rwin Showtechniek

Sinds 1975 is Erwin onder verschillende firmanamen en samenwerkingsverbanden in 1983 actief in de showtechniek en verlichtingsbranche, in het jaar 2005 vestigde Rwinshowtechniek zich in Groningen. Het bedrijf is vanuit een hobby gegroeid, volop werd er techniek en decor gedaan bij bands en disco's, evenementen en dorpsfeesten.

We zijn steeds innovatief, bedenken ideeën en voeren die uit, testen apparatuur op betrouwbaarheid en kwaliteit. We werken volop samen met importeurs en groothandel, deskundigen en goeroes uit de branche.

We geven adviezen en bestek begrotingen, scholing en instructiedagen voor en met onze opdrachtgevers. Steeds zijn we op zoek naar energie besparende technieken en dragen we ons steentje bij aan een schoner milieu.

 

foto van Rwins pand

 

Waar wij voor staan

Wij maken u attent op workshops, deze zijn meestal kosteloos te volgen bij de importeur of op een locatie in Nederland. De reis en verblijfskosten komen wel voor uw rekening.Het contact met de importeur is van hoge kwaliteit zodat bij mogelijk productie fouten wij direct op de hoogte worden gesteld, advies krijgen bij samenstellingen van apparatuur en geschiktheid van de apparatuur voor de gebruikers.

Wij geven een hoge waarde aan goed contact met onze opdrachtgevers tijdens maar ook na de oplevering. Vanzelfsprekend nemen wij onze verantwoording om op professionele basis altijd voor de opdrachtgever tot een goede afronding te komen. De garantie is bij ons 3 jaren mits de fabrikant meer jaren hanteert, ook na het verstrijken van de garantie termijn zullen wij ons altijd loyaal opstellen.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

SliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSlider

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek