logo van Rwin Showtechniek

 

Projecten

Projecten

 

 

City Stage op 16 juli op de Grote Markt in Grün met aankomende kunstenaars talenten, Wij verzorgden de techniek en podium voor een gezellige middag met Santelli, Gold Digging Papa, Vals Alarm en Lets Swing Rock & Roll Groep. Mogelijk gemaakt door Groninger City Club, de Klankbordgroep Amateurkunst, Gemeente Groningen en VRIJDAG.

 

FBT en Lewit promo team ondersteunde het City Stage. Samen met FBT collega dealer Gerard Hogenweide van Fortuna Sound uit Doetinchem. Een geslaagde middag met Mark Rijstenberg, Bart Kruizenga en Erwin van den Bergh

 

Paraplu's boven Groningen, in vrolijk kleuren swingen paraplu's boven de Kijk In 't Jatstraat vol mooie winkeltjes en gezellige terrasjes.Wij hebben een kleine 100 stuks paraplu's opgehangen in deze straten. Elke dag worden er tientallen foto's gemaakt en zijn er blije mensen te zien bij het aanblik van de mooie gekleurde en bewegende paraplu's. Ga ook maar een kijken ze hangen er nog tot en met de Nacht van de Mode 21 september 2016

 

RUN tijdens de Nacht van Groningen. Op 20 mei klonk om 21.00 uur het startschot van de vijftiende editie van de Nacht van Groningen. Winnaar van de halve marathon werd Edwin Slijkhuis uit Groningen.Onze run was het plaatsen op de Visserbrug van 6 stuks Aircones, een Windmachine en een Aggregaat voor een actie van Body & Fit shop uit Heerenveen, het ingehuurde publiek gaf de lopers extra energie.

 

Opening Westerhaven voor genodigden: Na de vele weken van verbouwing heeft de winkeliersvereniging een kleine opening gedaan voor de omwonenden en winkeliers.
HLpromotions zorgde voor het programma en de coordinatie van het event.
Wij verzorgden een ship, de toeters en bellen.

Het schip en de toeters zijn nu in ons verhuurpakket.

Een leuke aanvulling op onze nautic assortiment, waarin al sturen, meerpalen, netten, zeilen, meeuwen enz te vinden zijn.

 

Van sporthal tot feestzaal. In opdracht van Maurice verzorgden wij een comple inrichting.
Rondom 80 x meter 5.50 meter hoge gordijnen opgehangen aan elektrische kettingtakels. In het midden een 8 meter truss cirkel met moving heads en LEDspots, Desisti schijnwerpers voor frontlicht, catering en bars, aangevuld met Goboprojecties. Rondom voorzien gedrapeerd plafonddoek. Kortom weer een geweldige sfeer. Op de foto, onze sterrendoeken, trusscirkel met spiegelbol en gedrapeerde plafonddoeken. centraal op de vloer onze verlichte saturday night fever dansvloer, altijd weer een magneet.
Maurice en alle helpers bedankt voor de gezellige en leuke dagen.

 

Let's dance, de voetjes op de dansvloer. Wij verzorgden in opdracht van ADGM licht en geluid, verlichte dansvloer en fotoshooting het was weer gezellig, we werden weer gastvrij ontvangen door de beheerder, bewaking en technische dienst. Steven bedankt voor de leuke klus en graag tot een volgende keer.

 

Wat hebben de Suikerfabriek en Stork met elkaar. FEESTJE ! Wij hebben een hal van 45 x 15 meter veranderd in een feestzaal voor 650 feestgangers.
Ook buiten en bij de entree verzorgden wij licht en beeldprojecties. Vanaf de straat tot aan de Suikerfabriek plaatsen wij een 800 meter lange gekleurde lichtkabel. Buiten verlichten wij nog de trap met duizenden mini lampjes en een logoprojectie van 6 meter bij 4.5 meter hoog, ook bij de entree verzorgden wij beeld projectie en sfeerlicht. In de hal hingen wij 8 banieren van 9 meter hoogte op met ledstrips en lichtkabels. Een trusscirkel met moving heads en LEDschijnwerpers. Verder nog een wit doek van 9 x 8 meter met 12 LED parren en licht voor de catering. Om binnen een streetlife effect te krijgen plaatsen wij buiten 16 schijnwerpers die zacht blauw licht naar binnen straalde tegen het plafond en een geweldige sfeer gaven. De 45 meter lange glaswand werd van ons van achteren belicht door 40 LED schijnwerpers en 10 gobo IJskristal projecties. In de zaal waren 40 stuks verlichte IJskristallen opgehangen.
Dat wij de juiste deocratie aan brachten blijkt wel uit de grote hoeveelheid reacties op facebook. Kortom een leuke klus met een mooi resultaat, bedankt Concepts4Events voor de opdracht en fijne samenwerking, graag tot een volgende keer.

 

Leuke klus in de Zwanestraat te Groningen. Tijdens het weekend Winter Welvaart 2015 verzorgden wij in Zwanestaat een flink aantal decoraties hieronder een paar foto's, verder verzorgden wij er met zes kleine Audac luidsprekers achtergrond muziek met werkelijk een verbluffend resultaat. De winkeliers en de organisatie waren aangenaam verrast. De twee vuurtorens, de zeilen en meerpalen met zeemeeuwen en meer maritieme atributen zijn bij ons te huur.

 

Audac M2 en R2 Certificaat. Onlangs hebben wij het certificaat M2 en R2 van Audac toegevoegd een ons pakket certificaten, en kunnen deskundig en op programmeer niveau onze opdrachtgevers volledig voorzien van een betrouwbare werking en advies van de Audac matrix M2, R2 en MTX apparatuur.
Laat u zich vrijblijvend informeren en vraag een demonstratie aan van de ongekende mogelijkheden van deze Matrix systemen.

 

Bedrijven contact dagen 2015. op 14 en 15 april
TT Hall te Assen. Ook dit jaar hebben wij tijdens de gezellige en mooie beurs weer een stand, maar dit keer groter dus met veel van onze thema's en natuurlijk LED verlichting en geluid systemen. Wilt u vrijblijvende informatie komt u dan zeker even langs.

 

Grandioos 90 in Scheemda 2015. De grote kroonluchter, de 12meter truss cirkel en de rode doeken waren een eyecather, op het podium stond een halve trusscirkel met gespannendoek en LED strip, Goboprojecite daar bovenop een 60 tal schijnwerpers.
Naast het geluid en licht verzorgden wij alle techniek, zoals Decor en Videobeelden. Het event was volledig uit verkocht. Op naar de volgende editie. Hierbij willen wij de organisatie en horeca nogmaals bedanken voor de samenwerking en gastvrijheid.

 

Elation sniper 2R is award plasa winning 2014. Deze geweldige set van vier stuks SNIPER 2R met lampen en een flightcase haalt u nu in huis, wij maken u graag een aanbieding

 

CIG op BAU Munchen 2015. Voor CIG werd ook dit jaar weer een stand gebouwd, Tijdens BAU 2015 in München, de stand 6 x 5 meter werd geheel door ons verzorgd, met o.a. Logo projectie, 80inch TV en Spanframe wanden. Prettig werden wij verrast door een winterse bui.

 

Boumalezing Pepergasthuiskerk Groningen. Traditiegetrouw nodigt Platform GRAS u in de donkere wintermaanden uit voor de Boumalezing. Dit jaar bundelt GRAS de krachten met het Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN). Samen geven we het woord aan Cor Wagenaar, bijzonder hoogleraar Ruimte & Gezondheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. In een inspirerende lezing gaat hij in op de innovatie in de zorg en onze gebouwde omgeving of eigenlijk: op het uitblijven daarvan.

Wij verzorgden er de techniek middels beamers en geluid.

Het is een bijzondere leerzame locatie met veel bewaarde architectuur en inventaris uit de vervlogen jaren, een bezoek aan het Pepergasthuis te Groningen is zeker een aanrader voor iedereen die in ons erfgoed is geïnteresseerd..

 

Eurosonic-Noorderslag 2015. Ook dit jaar zorgen wij voor onze bijdrage van showtechniek en wensen de bezoekers en alle betrokkenen een succesvol event.

 

Rietland panorama. direct aan de rand van de stad Groningen, ligt deze mooie buitenplaats. Met een geweldig panorama, welke onlangs tijdens een personeelsfeest door ons werd belicht.
Dankbaar liet de natuur zich onthullen.
Het is zeker een aanrader voor uw evenement en feest, bijeenkomst en doedag, maar ook als trouwlocatie. Vanaf het centrum de Grote Markt iets meer dan 7 kilometer op de fiets.

 

Street life effect.  Het fijne heldere blauw licht straalt van buiten naar binnen in de zaal of woning, het geeft een mooi sfeer effect met veel indruk.
Het blauwe licht maakt van elke locatie een "place to be" wij passen het regelmatig toe en steeds weer met het "O" effect. Ook handig wij kunnen vele kleuren toepassen, het bespaart ruimte en geeft geen warmte in de zaal. De schijnwerpers staan namelijk buiten. Een ander voordeel is geen verblindend licht.

 

Elation kiest voor kwaliteit. Dat Elation kiest voor gerichte levering aan verhuurbedrijven en professionele gebruikers zoals zalencentra, theaters, podia, events en architectonische toepassingen vinden wij een goede benadering.
Hierbij wordt uitgegaan van advies, begeleiding en installatie.
Rwinshowtechniek kan u volledig en deskundig van dienst zijn als Elation's Total Support.
klik hier voor het sturen van een mail.

 

Goboprojectie. Wij hebben een ruime sortering in gobo's en schijnwerpers, relatief snel maken wij een passende sfeer en decoratie of elke locatie. Ook kunnen wij gobo's leveren met uw naam of firmalogo, wij informeren u graag.

 

CSI bezoekt de BAU beurs 2013 en namen ons mee als stand bouwers, wij leverden er een complete stand met Truss en Spanwanden, Brightscreen en Gobo projectie, Verlichte balie en LED strips, Bergkast en Tapijt, Stoelen en Tafels. Kortom een complete stand.

 

Bedrijven contant dagen op 9 en 10 April. De gezellige bedrijven contactdagen zijn vanaf 14.00 tot 22.00 uur in de goed bereikbare TT-Hall te Assen met gratis parkeren.
Dit jaar hebben wij een dubbele stand en presenteren er ons standbouw truss systeem met passende verlichting en gespannen
bedrukte wanden.
Wij verhuren en verkopen truss systemen, maar geven ook advies, installeren op elke locatie die u wenst.

 

Grand cafe Groningen. Inmiddels is het Grand Café Groningen geopend. De geluidsinstallaite en LED verlichting in warm wit en RGB werd door ons geleverd, ook de Dimmers en lichtmengtafel mochten wij leveren aan Maarten en Marc van het fraaie en luxe Grand Café Groningen in het voormalige klassieke pand van de Steenkolen Handelsvereniging.

 

Facilitaire beurs in de TT-hall te Assen. Vakbeurs in de TT-Hall te Assen, wij hingen onze projectie schermen op en LED-moving Heads. Er was veel aandacht voor ons leveringspakket waarbij wij dit keer extra aandacht besteden aan Gobo's -logoprojectie- Inbouwluidsprekers, Truss -aluminium ophang en bouwsysteem, flightcases en LED-verlichting in warm-wit en RGB.
De stand nam een prominente plaats in de hal
en werd flink bezocht.

 

Bodewes Shipyards bestaat 200 jaren en viert feest. op eigen lokatie, er kwam een prachtige circustent, geheel voorzien van tapijt met podium en bars.
Wij verzorgden in opdracht van ADGM het podium, zaal en dansvloer verlichting, decoratie en de fraaie kroonluchters, verder namen wij de verantwoording van rigging en stroomvoorziening op ons.
De Band Melrose verzorgde de muziek.
Buiten verzorgden wij sfeerverlichting door honderd tallen feestlampjes, belichten wij de circustent en de gebouwen aan met een gewelidig resultaat. De Directie en Personeelsleden van Bodewes Shipyards waren aangenaam verrast en volop vermaakt, en al snel klonk het dit smaakt naar meer, dus op naar volgend jaar.

 

Funky disco time live in Scheemda. Het was een groot succes, de vernieuwde opstelling met een tweede podium en Live band Boston Tea Party, het werd een echte classic disco jaren 70-80 wat het publiek geweldig vond.

Dus op naar de 11de edite.

 

Crest CA12 binnenkort in onze versterkerrekken. Voor onze verhuur kochten wij een aantal Crest CA-12 versterkers, deze betrouwbare werkpaarden zullen onze verhuursets ingezet gaan worden. De CA-12 is stabiel, snel en krachtig zeker voor onze toepassingen.

 

Parkeergarage Damsterdiep Groningen geopend. Het heeft even geduurd maar nu is hij toch open de nieuwe Parkeergarage Damsterdiep met ergonomisch parkeren en van mooie LED verlichting voorziene. De parkeergarage gaat voor 400 wagens ruimte bieden.
Bovenop de parkeergarage "het Damsterplein"is Groningen een evenemtenterrein rijker geworden, een flink plein met voldoende mogelijkheden voor kunst en concerten, een vast tribune is reeds voorzien. Er staan voldoende organisator in de rij om er een evenement te mogen organiseren.

 

Truss standbouw. Wij leveren en verhuren alle benodigde truss, ook om zelf te bouwen.
Al jaren leveren wij aan de Koninklijke Luchtmacht truss voor allerlei events en stands. Geweldig zijn de truss hoezen die fraai uit gelicht kunnen worden met LED schijnwerpers die door de truss schijnen. De trussen worden rondom voorzien van een geplooide of strakke hoes.

 

Lang leve de LEDstrips. We hebben voor Mesdag-kliniek voor de opening van "de gang" deze met RGB ledstrips verlicht, het ziet er nu al fraai uit, toen het werklicht uitging was het perfect.
Wij bedanken de ADGM. de medewerkers van Mesdag en de koks voor de medewerking en de inwendige mens.
Het was een leuke klus met veel blije en tevreden opdracht gevers, terwijl de gasten een mooie lichtshow zagen.
80 led strip in een gang van 50 meter en dat allemaal op slechts 1 stopcontact, geweldig toch.

 

Buckshot café te Groningen. De afgelopen week monterden wij een grid met een flink aantal LED spots, al eerder leverden wij een groot aantal LED spots aan buckshot samen met de energie zuinige bar apparatuur komt Maarten Burger en Marc Groenewoud in de picture om energie neutraal te gaan worden, bij het plaatsen van zonnepanelen zal het project succesvol worden afgesloten.
Wij bedanken Maarten en Marc voor hun gastvrijheid, mooie muziek en lekkere koffie.

 

Vivace geeft Concert in de voorhof te Westerbork. Met veel plezier werd er gebouwd door Rwin-Showtechniek de gehele techniek en decor hebben wij verzorgt. De avond was uitverkocht, de relatief eenvoudige opstelling voldeed naar tevredenheid van publiek, koor en dirigent. Wij bedanken het koor en de koster voor de gastvrijheid, de inwendige mens, medewerking en inzet voor het behaalde resultaat. Het gemende koor bestaat uit 70 leden, en vierde op 15 oktober 2011 haar 25 jarig bestaan in de Voorhof te Westerbork.

 

Startshot Innerdijk tijdelijke woningbouw Ten Boer. Verpleeghuis Innersdijk gaat verbouwen tijdelijk worden de bewoners ondergebracht in Ten Boer in een zogenaamde woonunits, de woonunits komen te staan in de toekomstige uitbreiding van Ten Boer Wolddijk. Vandaag werd een woonunit feestelijk gepresenrteerd aan de 100 belangstellenden. Een woonunit werd door een kraan op zijn plek gevlogen, het doek door ons gemonteerde doek werd gebruikt voor de onthulling. Verder verzorgden wij met serpentine confetti het startschot van de woonunits door Wagenbouw. In de woonunit was een reuze taart van 4 x 3 meter die de genodigden en de toekomstige bewoners zich goed lieten smaken. Wij bedanken ADGM en Wagenbouw voor hun de fijne samenwerking en opdracht.

 

Unigarant geeft een feestje! Op de Schildhoeve in Fluitenberg (Hoogeveen) kwam nagenoeg het voltallige personeel bij elkaar om het feest der feesten te vieren. De Personeelsvereniging van Unigarant heeft zich volledig ingezet om er een geslaagd feest van het maken.
Linda en Robertkoen Blokzijl verzorgden perfect de catering en aankleding op hun mooie locatie. Rwin Showtechniek verzorgde het licht, geluid en projectie bij de discoshow.
DJ Olaf maakte er weer een geweldige show van en in de bomvolle zaal gingen de gasten volledig uit hun dak.
Een feest die naar meer smaak werd al snel duidelijk, kortom een geslaagde avond die om 23.00 uur alweer historie was.

Ons team wil vanuit hier de PV van Unigarant, Iedereen van de Schildhoeve, en natuurlijk Olaf bedanken voor de goede samenwerking.

 

Opening DUO Groningen. In opdracht van de PV en evenementenburo ADGM verzorgen wij de opening van het markante gebouw DUO te Groningen. Met geluid en confetti verzorgenden wij de opening, toen de Fles champagne tegen de pilaar stuk sloeg zorgde de luide knallen en de gekleurde slowfall confetti voor het "o" moment.
Daarna begon het feest, op verschillende locaties in DUO verzorgden wij techniek en bediening o.a. de Fotoshooting op de bovenste 24ste etage, De verlichte dansvloer bij de Discoshow van 2Join en natuurlijk de Karaoke alles stond volop in de balangstelling. Iedereen kan terugblikken op een geslaagd en goed georganiseert feest Het was voor ons een leuke klus en een goede samenwerking tussen de cateraars, collega bedrijven, de opdrachtgever en natuurlijk Steven van ADGM.

 

Funky Disco Time editie 9. Wij verzorgen reeds 7 edities tijdens dit leuke foute disco jaren 70en80 feest-reunie alle techniek zoals licht, geluid, beeld en decor. Na Boney-M de Trammps was het dit jaar de beurt aan de Disco-soul en funky Brothers die in de slechts 30 minuten optreden een spetterende show opvoerden, allerlei discohits werden gezongen.
Wij willen de Extahal bedanken voor hun gastvrijheid en uiteraard de organisatie bedanken voor de leuke opdracht en fijne samenwerking.

 

Onze stand tijdens de Bedrijven Contant Drenthe. Wij hebben weer een opvallende andere stand gebouwd tijdens de beurs. Dit keer besteden wij extra aandacht aan decor en namen allerlei kleurtjes en soorten doeken mee.Wij hebben voldoende belangstelling gehad tijdens de beursdagen en ontmoeten weer veel bekenden en mogelijk nieuwe opdrachtgevers. Op naar volgend jaar.

 

Spaghetti Gordijnen. Wij hebben onlangs een flinke hoeveelheid voor onze verhuurafdeling gekocht, in het zwart en het wit zijn ze nu te huur, de hoogte is 3 of 4 meter. Met onze gebogen tubes en trussen zijn fraaie effecten en vormen te maken. Natuurlijk is een goede uitlichting vanuit de truss of op de grond zoals op de foto mogelijk.
We beschikken over LED strips die alle kleuren kunnen maken die we op een kleur kunnen afstellen of laten afwisselen tussen bij voorbeeld 2 kleuren of meer gekozen kleuren. Natuurlijk is een automatische kleuren verloop ook mogelijk.De Spaghetti gordijnen zijn ook geweldig boven uw stand, dansvloer, podium maar ook in de etalage, of als scheidingswand in een verkoopeiland.

 

Fivel College in Delfzijl voorzien van Theaterdoeken. Wij hebben onlangs de laatste hand gelegd aan een flink aantal doeken en panelen voor de aula wij monteren onder andere een doek van 8 meter hoogte bij 25 meter breed verder nog een flink aantal kleinere doeken van 12 meter bij 4 meter dit alles aan Helm Theaterrails. Een aantal oplossingen om panelen te plaatsen en een achterdoek te verplaatsen waren mede doorslag gevend voor de opdrachtgever.

 

Horeca beurs in TT-HALL Assen. Net hebben we de Landbouwvakbeurs voorzien van ophangpunten, takels, trussen en verlichting. nu zijn de opbouwdagen van de Horeca beurs in de TT-Hall begonnen, we hebben flink wat stands voorzien van truss, verlichting en natuurlijk een honderdtal ophangpunten.
In opdracht van Boter reclamemakers verzorgden wij twee stands zoals DELI-XL en Kassa NUUS, voor de organisatie verzorgden wij o.a. ophangpunten voor Bakker Keurkeninrichting, Spijkerman Evenementen, Kaak verhuur, VHC-Interfastfood-, Hanos, Vilage Saionnier en vele anderen. Maar ook verlichting en rigging bij het Gastvrijheidsplein en de kookwedstrijden waarbij wij ook het geluid verzorgen. Verder staan er een aantal TV's opgesteld op de beurs kortom een leuke klus met flink wat opbouwdagen.

 

Stand centraal staal in münchen. wij bouwden voor Centraal Staal uit Groningen een complete stand tijdens de beurs BAU 2011 in München.
Wij verzorgden de complete stand, naast onze truss, verlichting, plasma. leverden wij ook de stoelen en tafel, koelkast en opbergkast, alsmede het gewenste oranje tapijt.
Pro-ontwerp zorgde voor de tekst panelen, welke ook door ons werden geplaatst.
Centraal Staal was tevreden over het resultaat en daar zijn wij heel content mee.

 

Koning winter op het station in Leeuwarden. In de schitterende stationshal vond een aantal optredens van Parnas plaats, met als afsluiter een 11 koppig orkest onder aanvoering van de dirigent. Een grote schare mensen aanschouwden het optreden welke werd vooraf gegaan door de Dansgroep van Parnas. Het publiek kreeg een goede indruk van de mogelijkheden die Parnas bied. Op het perron van het Station in Leeuwarden ligt een week lang een kunstijsbaan, waarbij DJ's muziek verzorgen. Rwinshowtechniek verzorgde hierbij de DJ booth en de techniek op woensdagmiddag bij Parnas in opdracht van ADGM uit Groningen

 

Bouma Gesprek. In het CBK aan de Trompsingel te Groningen vond vandaag het Bouma gesprek plaats met gespreksleider Arno van der Heyden werd er gesproken over de groei van de stad met Rijksadviseur voor de Infrastructuur Ton Verhoeven, Stadsbouwmeester Niek Verdonk, en gebiedsintendant Hans Verhuizen, Andy Knopfen zorgde voor de muziekale omlijsting. De organisatie was in handen van Platform Gras en CBK. Met veel plezier luisterde de bomvolle CBK naar het leerzame gesprek.
Wij zorgen voor het visuele gedeelte terwijl RentAmp de geluidstechniek verzorgde.

 

MOMO in Eelde. In de voormalige vliegschool op het vliegveld te Eelde vond vandaag het symposium van MoMo plaats. Met als Thema de actualiteit van de modernisering van de monumentenzorg (MoMo) in Eelde. De kern van het symposium is het debat over de praktijkinvulling van Momo.
Tijdens het symposium zullen o.m. spreken; Sander Bersee directeur van de directie Cultureel Erfgoed van het ministerie van OCW, Dirk Baalman directeur van het Oversticht in Zwolle, Endry van Velzen architect en directielid bij De Nijl Architecten te Rotterdam en Rein Munniksma gedeputeerde landelijk gebied en cultuur provincie Drenthe.
Rwin showtechniek gaf al in 2003 hier een personeelsfeest voor de Rabobank regio Tynaarlo waaronder ook Eelde en Zuidlaren.
Nu werden wij gevraagd in opdracht van Admovere en in samenwerking met Pieter Poelstra Produkties technisch uitvoering te geven aan Beeld, Geluid en Licht voor deze bij eenkomst in de inspirerende ex-vliegschool te Eelde

 

Art eventt in de TT-HALL te Assen. Op 5, 6 en 7 november vond de Art Eventt plaats. De beurs voor echte art liefhebbers. Hier kon men mooie objecten bewonderen. Dat geldt ook voor de sfeervolle decoratie die RWIN Showtechniek er presenteert. Wij verhuren en verkopen deze prachtige sfeermaker in verschillende maten.

 

Onlangs verzorgden wij een ladiesnight in een Pathé Bioscoop. De opdracht was om het restaurant geheel in de glamoursfeer van ‘Sex in the City’ te hullen. Op de foto is het restaurant na de metamorfose te zien.

 

Vivace geeft Concert in de voorhof te Westerbork. Met veel plezier werd er gebouwd door Rwin-Showtechniek de gehele techniek en decor hebben wij verzorgt. De avond was uitverkocht, de relatief eenvoudige opstelling voldeed naar tevredenheid van publiek, koor en dirigent. Wij bedanken het koor en de koster voor de gastvrijheid, de inwendige mens, medewerking en inzet voor het behaalde resultaat. Het gemende koor bestaat uit 70 leden, en vierde op 15 oktober 2011 haar 25 jarig bestaan in de Voorhof te Westerbork.

 

Leuke klus. Op 29 november verzorgden wij een leuke klus voor Eva Yerbabuena, deze Spaanse Flamingo danceres kwam met een 15 personen naar Nederland om in de Theaterzaal de Kimme te Zuidlaren een eenmalig optreden te geven. Wij leverden er licht en geluid, het pakket bestond uit Meyersound met Digico mengtafels, de schijnwerpers waren van ETC met een flink aantal 2Kw fresnell schijnwerpers. De spaanse geluidsmannen en uiteraard ook de artiesten waren tevreden over onze inzet en volledige medewerking om tot een overtuigende show te komen. In een bijna uitverkochte de Kimme

 

 

| Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek