logo van Rwin Showtechniek

 

Presentaties

Alles op hetzelfde adres

Voor licht en geluid, beeld en projectie, maar ook voor decoratie en show effecten voor onder andere zaal aankledingen kunt u bij ons terecht. Al meer dan dertig jaar voorzien we onze opdrachtgevers van doeltreffende, verfrissende en spraakmakende presentaties, tijdens productpresentaties, bedrijfspresentaties, introductie van nieuwe systemen, (her)openingen, uitbreidingen of een nieuwe bedrijfsactiviteit. Wij bieden u de helpende handen bij uitvoering, organisatie en afhandeling.

Van basis tot totaalpakket

Presentaties worden topprestaties door een goed werkend team, flexibel en in goed overleg wordt er met u of samen met andere bedrijven, uw pr afdeling of het reclamebureau professioneel gewerkt. Wij realiseren een eenvoudige of juist opvallende en spraakmakende presentatie. Met een gerust hart kunt u een kantoor, kantine- of andere ruimte door ons laten omtoveren tot media presentatie ruimte, een kasteel, een ufo, een gezellig bruincafé, een moderne lounge, een weiland of een circus. Wat u ook maar bedenk wij realiseren het.

Geen drempels

Wie u ook maar uitnodigt wij hebben de decoratie, de techniek en de know-how.  Vindt u het belangrijk dat genodigden een optimale indruk van uw organisatie krijgen? Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten zich vermaken? Aarzel dan niet en bel ons 050 360 1616 met uw vragen of voor een geheel vrijblijvende afspraak. Gewoon binnenlopen kan ook, ons bedrijf bevindt zich aan de Veemarktstraat 92 in Groningen. ( u kunt werkelijk bij ons voor de deur parkeren ) Daar schenken wij graag iets te drinken in, maakt u een afspraak ! dan zorgen wij dat de juiste persoon u ontvangt.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek