logo van Rwin Showtechniek

 

| Feesten

Ze zijn allemaal welkom

Wie u ook maar uitnodigt, wij heten ze allemaal van harte welkom met ons bilboard, die opvallend verlicht is, het geheel kan uitgebreid worden met effecten zoals verlichting op de gevel, rook en bellen, zoeklicht en flits effecten.
Wij kunnen de tekst op uw wensen aanpassen. Natuurlijk is het ook mogelijk de Bilboard te voorzien van een aankondiging, leuk als teaser voor het feest in uw bedrijfspand of op de locatie bij openbare events. 

 

Verhuren

Wij verhuren alle mogelijke decoraties om het feest invulling te geven. Natuurlijk is er onze verlichte dansvloeren gedrappeerd plafond, maar ook wanden of decoraties langs de wand. Uiteraard kunnen wij het podium mooi aankleden, kortom er is veel mogelijk.Wat te denken van verlichte wanden, buitenverlichting en buiteneffecten, Maar ook videoclips en goboprojectie, en natuurlijk verrassend licht. Te gekke entree's. met poorten, trappen, waterbogen, smokeringen, vlammen maar ook gangen, of VIP -hollywood effecten met fotografen en juichend publiek, natuurlijk voorzien wij met het zelfde gemak leuke en verrassende acts of zelfs filmopnames, uw gasten komen al met een glimlach binnen.

Verzorgen

Wij verzorgen ook heerlijke Snoeptafels, Fruit of Coctailbars. Mooie en sfeervollen buffeten of foodtrucks.En wat te denken van ballonnen maar ook water, vuur, videobeelden en lasereffecten zijn uiteraard een deel van de mogeliikheden. Wij werken veel met decor en licht, geluids- en geureffecten. er zijn tal van mogelijkheden van zelf doen tot compleet verzorgd.Vanuit een transparante denkwijze en spontane ideeen komen verwachte en onverwacte effecten en feesten tot leven. Ook voor een geschikte feestlocatie willen wij ons graag inzetten. Wij adviseren u de DJ - VJ, band en tapeacts, die wij desgewenst ook voor u kunnen boeken.Graag willen wij uw gasten een geweldig feest laten beleven waarover nog lang gesproken zal worden

 
 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

SliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSlider

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek