logo van Rwin Showtechniek

 

| Feesten

Ze zijn allemaal welkom

Wie u ook maar uitnodigt, wij heten ze bijvoorbeeld  allemaal van harte welkom met ons billboard, die opvallend verlicht is, het geheel kan uitgebreid worden met effecten zoals verlichting op de gevel, rook en bellen, zoeklichten en flits effecten, natuurlijk een mooie loper de kleur ? u kiest maar ! Graag maken wij de VIP Entrance, voor de invulling hebben wij volop mogelijkheden.
De tekst kunnen wij  op uw wensen aanpassen, natuurlijk is het ook mogelijk de Billboard te voorzien van een aankondiging, leuk als teaser voor het feest in uw bedrijfspand of op de locatie bij openbare evenementen.

 

Natuurlijk altijd weer een vrolijke lach

Wij verhuren alle mogelijke decoraties om het feest invulling te geven. Natuurlijk zijn er onze succesvolle verlichte dansvloeren en gedrapeerd plafond, maar ook wanden of decoraties langs de wand. Uiteraard kunnen wij het podium mooi aankleden, kortom er is veel mogelijk. Wat te denken van verlichte wanden, buitenverlichting en buiteneffecten, Maar ook videoclips en goboprojectie, en natuurlijk verrassend licht. Een te gekke entree met poorten, trappen, waterbogen, vlammen. 

VIP en hollywood effecten met fotografen en juichend publiek, natuurlijk voorzien wij met hetzelfde gemak leuke en verrassende acts of zelfs filmopnames, uw gasten komen al met een glimlach binnen.

Extra's

Wij verzorgen ook heerlijke Snoeptafels, Fruit of Cocktail bars. Mooie en sfeervolle verlichte buffeten of foodtrucks. En wat te denken van ballonnen bogen en pilaren maar ook water, vuur, videobeelden en lasereffecten zijn uiteraard mogelijk. Wij werken veel met decor en licht, geluid- en geureffecten. er zijn tal van mogelijkheden van zelf doen tot compleet verzorgd. Vanuit een transparante denkwijze en spontane ideeën komen verwachte en onverwachte effecten en feesten tot leven.

Een feest locatie gezocht ? Ook voor een geschikte feestlocatie willen wij ons graag inzetten. Wij adviseren DJ - VJ, Band en of Tapeacts, die wij desgewenst ook voor u kunnen boeken. Graag willen wij uw gasten een geweldig feest laten beleven waarover nog lang gesproken zal worden

 
 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek