logo van Rwin Showtechniek

 

Shows

Creatief en inventief

Met de nodige creativiteit en flexibiliteit heeft RWIN showtechniek al menig opdrachtgever verbaasd. Wij zorgen voor een terdege aanpak en voorbereiding, zien in elke show de kans om een evenement voor gasten en bezoekers tot iets onvergetelijks te maken, het wordt een blijvende herinnering.

Soorten en maten

U kunt bij ons terecht voor shows in alle soorten en maten, voor een eenvoudige uitvoering, maar ook voor een show van formaat, leveren wij alle materialen uit eigen voorraad, eventueel flexibel aangevuld met topkwaliteit materiaal zoals wij dat gewend zijn. Zoekt u decor, klein, groot, sober, sprankelend voorzien van alle mogelijke glitter en glamour, onze decorafdeling bouwt het voor u. Wij hebben de kennis en er wordt geen enkele uitdaging uit de weg gegaan.

De klant is bij ons nog altijd koning

Daarvoor hebben wij één aanspreekpunt tijdens voorbereiding, opbouw, uitvoering en afbouw maar ook afwikkeling beschikt u over zijn/haar directe 06-nummer. Wij stellen ons Flexibel en zakelijk op en kiezen altijd voor u de beste oplossing, wij werken met een draaiboek welke samen met u is samengesteld.

Wij hebben ervaring met theatershows, optredens van artiesten, modeshows, autoshows, inkoopdagen en drive-in shows en decoraties.

Elke opdracht zal ruimschoots voldoen aan de gestelde eisen en wensen, die bevlogenheid levert een schat aan mooie herinneringen en - veel belangrijker! - tevreden klanten op.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek