logo van Rwin Showtechniek

Rwin Showtechniek

Welkom op de website van het familiebedrijf van van den Bergh wij zijn gespecialiseerd in Installatie en Showtechniek, op het gebied van licht en geluid voor permanente installatie voor bedrijven en gastronomie, mkb en overheden. Verder decoratie en podia, beeld en video, licht en geluid, truss en rigging, welke wij verkopen en verhuren, installeren en onderhouden voor iedereen die dat voor zijn beroep of hobby nodig heeft.

 

Projecten

Wij adviseren bij aanschaf voor permanente en mobiele opstellingen van apparatuur, desgewenst komen we deze demonstreren, installeren wij en sluiten de apparatuur aan, natuurlijk kunnen wij vervangende en onderhoud aan apparatuur uitvoeren.

Wij verzorgen evenementen, standbouw, presentaties, bedrijfsfeesten en privé feesten wij  kunnen de apparatuur installeren en bedienen. Met uitgebreide knowhow, kennis en de nodige creativiteit laten we uw show, beursstand of feest spetteren en stralen met een blijvende herinnering aan uw gasten.

 

 
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Openingen
Openingen
 

Liever online bestellen?

Ga naar de webshop

Flightcases

Optimale bescherming van kostbare en of  kwetsbare apparatuur, een Flightcase is ergonomisch qua handeling, stapelen en indeling, voorkomt schade tijdens transport en stof tijdens opslag. Rwincases bouwt al meer dan 40 jaren flightcases in eigen werkplaats, de uitvoering is zoals u dat wenst en natuurlijk binnen de afgesproken levertermijn. Wij verbinden onze competentie aan de flightcase en geven 5 jaren garantie, gebruiken daarvoor uitsluitend materiaal van topkwaliteit van het merk Penn-Elcom.

 

Bekijk onze flightcases

Reviews

'Eerlijke mensen nettjes te woord gestaan en veel informatie gekregen echt een aanrader op geluid techniek van mij krijgen ze een 10+'

 

- Edwin Bathoorn

'Ik boek Rwinshowtechniek al meer dan 25 jaren, voor mijn shows en evenementen. De flexibele instelling en professionele benadering met creatieve ideeën om een event te laten schitteren is de belangrijkste reden om Erwin en zijn medewerkers opdracht te geven. Ook mijn opdrachtgevers ervaren de samenwerking met Rwinshowtechniek goed en laten zich aangenaam verrassen door het opvallende decor van licht en materialen. '

 

- HL Promotions

'Handige shop met veel artikelen op voorraad. Fijne winkel om in rond te struinen. Goede prijs kwaliteit verhouding.'

 

- Maarten Neeb

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

 

Wij werkten eerder voor

   050-311 9999        info@rwinshowtechniek